Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Velkommen til Paris

Velkommen til Paris
Udgivet tir d. 31. okt 2017, kl. 15:07
Hilsen fra ungdomsrådgiveren

Udgivet i kirkebladet juli 2017

Først og fremmest et stort ”bienvenue à Paris” til dig! Det er sikkert ikke længe siden, at du sagde farvel til de trygge rammer og kendte ansigter hjemme i Danmark for at drage mod nye eventyr i den magiske franske hovedstad med maven fuld af sommerfugle og nok også en god portion nervøsitet.

Måske du er taget til Paris for at passe børn hos en fransk familie, måske du er her for at studere et semester på et fransk universitet, måske du har meldt dig til en sprogskole i håbet om at blive knivskarp til at stemme s’er – eller måske du er her af helt andre årsager. Uanset hvad, så er du mere end velkommen i Frederikskirken.

Du går en tid i møde, hvor der venter dig kæmpe oplevelser, nye venner og bekendtskaber, udforskning af en ny og spændende kultur og dertilhørende udfordringer. Frederikskirken er her for dig i både de gode stunder, og når du oplever modgang. Som ungdomsrådgiver er min rolle at hjælpe dig med at få den bedste tid muligt i Paris – her er ingen spørgsmål for små eller problemstillinger for store. I min træffetid kan du altid kigge forbi mit kontor og få rådgivning af både personlig og praktisk karakter.

I løbet af året afholder vi også en masse forskellige arrangementer; tirsdagsaftner, fredagsbar, udflugter og meget mere. Særligt for au pairs er der også en introfrokost og derudover en velkomstmiddag specielt for unge, begge i begyndelsen af september, så du fra starten bliver introduceret til et fællesskab, hvor du også selv har mulighed for at bidrage med ideer til aktiviteter.

Så kig endelig forbi og hold øje med vores mange aktiviteter her i kirkebladet, på Frederikskirkens hjemmeside og meld dig gerne ind i Facebookgruppen ’Padam Padam’, som er det digitale fællesskab for unge danskere i Paris.

Jeg glæder mig meget til at møde jer alle,

Maria