Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Au revoir et bonjour!

Au revoir et bonjour!
Udgivet tor d. 1. nov 2018, kl. 15:39
Hilsen fra ungdomsrådgiveren

Når man studerer fransk litteratur og kultur får man at vide, at alt fransk kan siges at være “très ambivalent”. Det grinte vi lidt af i min klasse, og vi fandt hurtigt ud af, at det var et glimrende svar til ethvert spørgsmål, man blev stillet til eksamen. Nu synes jeg egentlig, at den beskrivelse er meget rammende for den sommer og ferie, som netop banker på. For Paris på denne årstid er vidunderlig med sine smukke grønne parker, roen til at komme ned i tempo og lune aftener langs Seinen, som gør en glad helt ned i maven. Samtidigt er det også en vemodig tid, hvor ting slutter, folk forlader byen og mange farveller skal siges. Det er en tid for slutninger og nye begyndelser, på én gang trist og fantastisk.

Til alle jer skønne, sjove, modige unge mennesker, som jeg har haft æren af at møde og følge gennem det seneste års tid: Tusind tak for nu, au revoir - kom forbi og sig hej engang imellem, når I lægger vejen forbi Paris. Det har været en sand fornøjelse og privilegium at lære jer at kende, og jeg ønsker jer alt det bedste fremover!

Og til alle jer, der netop har taget springet, rykket de danske teltpæle op og kastet jer ud i et parisereventyr med alt, hvad det kan indebære af op- og nedture: Bonjour et bienvenue à Paris - jeg glæder mig meget til at møde jer og være med til at skabe nogle trygge rammer, hvor I altid er velkomne, lige som I er.
I Frederikskirken ønsker vi at give jer den bedste start på jeres parisertilværelse, blandt andet ved at arrangere en au pair frokost lørdag d. 8. september, en velkomstmiddag for alle danske unge i Paris (se side 16) og ikke mindst hver tirsdag aften, hvor du altid kan komme til et arrangement af en eller anden slags og møde andre danske unge, der ligesom dig ønsker at skabe nye venskaber og netværk i byernes by.

Mange hilsner
Maria