Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foråret er en ny begyndelse...

Foråret er en ny begyndelse...
Udgivet fre d. 27. sep 2019, kl. 15:16
Hilsen fra ungdomsrådgiveren

Udgivet i kirkebladet for marts-juni 2019.

Det er en tid, hvor nyt liv springer frem, dagene bliver længere og temperaturerne højere. Foråret er også en mulighed for at gøre status; er jeg der, hvor jeg gerne vil være, eller er jeg i hvert fald godt på vej derhen? Hvordan vil min fortælling om Paris være, når jeg kommer hjem? Hvad skal jeg stadig nå?

I takt med, at de parisiske omgivelser forvandles; træerne springer ud, himlen bliver atter blå og Seinens bred fyldes med glade mennesker uden frakker på, opdager du måske også, at du selv er ved at undergå en forvandling. For Paris sætter sit spor på dig, konfronterer dig med dig selv, dine værdier, din kultur og din væremåde på godt og ondt.

For dig, som har været i Paris siden skoleårets begyndelse, markerer foråret et vigtigt “halvvejspunkt”, hvor hverdagen har formet sig, men hvor der stadig er tid og mulighed for at opleve, sanse og smage Paris og forme den fortælling, du gerne vil komme hjem med. Og for dig, som netop har taget hul på din pariserfortælling skaber foråret den perfekte kulisse for udforskning, nye erfaringer og lærerige møder.

Det parisiske forår bringer os uanede muligheder, så lav en check- liste over alle de steder, museer, caféer og parker, du stadig skal nå at besøge. Listen bliver måske nok aldrig helt bliver færdig... Jeg arbej- der stadig på min. For at tilføje lidt til listen, skal vi i Frederikskirken bl.a. på udflugt til Champagne, vi skal på pariservandring i kunstnerkvarteret omkring Montparnasse, hvor der gemmer sig et utal af fortællinger om fascinerende skæbner, vi kan lade os inspirere af, og vi skal blive klogere på den forvandling, som vi er vidne til i det franske samfund i disse tider.

Jeg glæder mig til fortsat at følge jeres fantastiske forvandlinger ind i det franske forår, Maria