Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sæsonafslutning i le Bicolore

Dato
Tirsdag d. 20. juni 2023, Kl. 20:00 til kl. 22:30

Det italiensk/græske ensemble Sistro Duo præsenterer musik af Mads Emil Dreyer

Til vores sæsonafslutning inviterer vi til koncert i le Bicolore ved de to slagtøjsspillere i Sistro Duo, Katerina Anagnostidou og Marta Soggetti, som vil præsentere tre værker af den danske komponist Mads Emil Dreyer.

Båndet mellem musikere og komponist er knyttet over en længere årrække; først under studierne på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og siden hen ved tætte samarbejder, der indtil videre har mundet ud i koncerter i London og København og altså nu Paris.

De tre værker – Miniature 2, Lys 4 og Figure 2 – er skrevet inden for de seneste år og belyser på hver deres måde nogle interessefelter hos komponisten og en bred palet af spilletekniske evner hos musikerne. I Miniature 2 og Figure 2 spiller de på små klokker, xylofoner og elektronik, og i Lys 4 betjener de sig af små keyboards, der både styrer lyd og små glødepærer, som tænder og slukker simultant med musikken. Værkerne er samlet set både et lille musikalsk portræt af Mads Emil Dreyer og samtidig et indblik i et gensidigt frugtbart samarbejde mellem komponisten og Sistro Duo.

Koncerten finder sted i Le Bicolore, Maison du Danemark og har en varighed af knap 50 minutter. Koncerten indledes med en kort præsentation.

Der er indgang til le Bicolore fra Champs-Élysées ved restauranten Flora Danica.