Begivenheden har allerede fundet sted.

Festgudstjeneste med indvielse af kirkens nye altertavle (LUKKET FOR TILMELDING)

Dato Søndag d. 23. juni 2019, kl. 16:00
Rue Lord Byron 17, 75008 Paris, Frankrig
Obligatorisk tilmelding inden 12. juni

FESTGUDSTJENESTE OG RECEPTION

I anledning af indvielsen af vores nye altertavle Skyggeflor - Getsemane Have udført af Jesper Christiansen, skænket af Ny Carlsbergfondet, har Frederikskirken i Paris den store glæde at invitere til festgudstjeneste søndag d. 23. juni kl. 16.00.

Efter gudstjenesten vil der være reception i kirkens læsesal.

Hvis du/I ønsker at deltage, bedes du skrive en mail med navn og antal deltagere til tilmelding@frederikskirkenparis.dk senest onsdag d. 12. juni. Tilmelding efter denne dato vil ikke være mulig.

Der er et meget begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle.

Bemærk! Det er ikke muligt at deltage i arrangementet uden forudgående tilmelding. Din tilmelding er først gyldig, når du modtager en bekræftelse herom fra kirkens undgdomsrådgiver.

Ophavsret: