INDSKRIV DIT BARN I LØRDAGSSKOLEN HER

HER

For mere information kontakt: loerdagsskole@frederikskirkenparis.dk

Lørdagsskolen er danskundervisning for børn og unge i alderen 11-14 og afholdes cirka hver tredje lørdag kl. 10-13. Den første lørdag vil typisk være en dobbeltgang med seks timers undervisning, hvor eleverne spiser frokost sammen, ser film, hører et foredrag og selv skal stå for et oplæg. På den måde har eleverne rig mulighed for at lære hinanden at kende. 

Formålet med undervisningen er, at eleverne får et funktionelt, praktisk og anvendeligt dansk. Vi arbejder med retskrivning, ordforråd, artikulation, læsning og basal grammatik. Derudover vil vi gennem året arbejde med forskellige temaer, der sætter fokus på dansk kultur- og levevis, for eksempel Danmark i Middelalderen, H.C. Andersens eventyr, Olsen Banden, kongefamilien, hyggebegrebet, danske madtraditioner eller vores cykelkultur.  

Udover undervisningen afholdes der i lørdagsskolen blandt andet også  julehygge med æbleskiver og gløgg samt sommerafslutning med hotdogs.

Pris og tilmelding

Prisen for lørdagsskolen er 300€ for et år. Indskrivning sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt vores betalingsblanket.  Der betales i starten af skoleåret.

   Næste undervisningsgang