ONSDAGSSKOLEN
​For mere information kontakt: onsdagsskole@frederikskirkenparis.dk

I onsdagsskolen mødes vi hver onsdag i kirkens undervisningslokaler (undtagen i de franske skoleferier) fra klokken 14-17. Vi har to klasser for børn i 6-11 års alderen. En klasse for nybegyndere, der forstår dansk og en klasse for de elever, som så småt kan læse og skrive. Vi forsøger så vidt muligt at inddele eleverne efter alder, så de går sammen med jævnaldrende.

Pris og tilmelding

Onsdagsskolen koster 720€ for et år og der betales i starten af skoleåret.
Indskrivning sker ved at udfylde vores indskrivningsformular samt vores betalingsblanket . Det er vigtigt, at vi modtager begge dele for at kunne bekræfte dit barns indskrivning.

Det er muligt at betale for indskrivning med kort eller via overførsel direkte til kirkens konto:

BNP PARIBAS
IBAN : FR76 3000 4025 8600 0106 8111 296
BIC : BNPAFRPPXXX

Husk venligst at skrive dit navn, barnets navn og ”Onsdagsskole”, og vi beder om en seperat indbetaling pr. barn


Arrangementer

I løbet af året afholder onsdagsskolen forskellige arrangementer. Vi fejrer jul med æbleskiver, gløgg og Lucia-optog, ogtil fastelavn har vi fælles tøndeslagning og spiser fastelavnsboller sammen med børnehaven.  Til alle disse arrangementer er forældrene inviterede til at deltage. Der vil også i undervisningen blive snakket om danske traditioner, eksempelvis om hvorfor vi slår katten af tønden, og hvad Sankt Hans er. Derudover holder vi et intromøde i starten af året. 

Pasningsordning

I forbindelse med onsdagsskolen kan der tilkøbes pasningsordning i børnehaven i tidsrummet klokken 9-14, 12-14  og 17-18. Priserne på de forskellige tilbud finder du i oversigten nederst på vores betalingsblanket

   Næste børnearrangement