INDSKRIV DIT BARN I ONSDAGSBØRNEHAVEN HER

For mere information kontakt boernehave@frederikskirkenparis.dk

Børnehaven modtager børn i alderen 3-6 år (barnet skal være renligt) fra kl. 9.00 til 18.00 onsdag.

Daglige aktiviteter

Vi mødes i børnehaven fra klokken 9 og vil fra klokken 10 til 12.00 samles om fællesaktiviteter, hvor vi blandt andet tegner, maler, laver perler, leger med ler, synger danske sange, laver sanglege og meget andet. 

Madpakker

Børnene skal altid have en madpakke og frugt med. Vi spiser frokost kl 12.30. Der skal være navn på madpakkerne, da disse placeres i vores fælles køleskab i køkkenet. Vi spiser eftermiddags goûter kl 15.30. Det kan nogle gange være hjemmebagt kage, andre gange is, frugt eller kiks og småkager med saftevand til. Det er en god idé at tage en vandflaske med per barn.

Skiftetøj

I bedes medbringe skiftetøj. Vi gør opmærksom på, at tøjet kan blive beskidt i forbindelse med leg osv. Husk altid at sætte navn i skiftetøj og overtøj, så vi ved, hvem det tilhører.

Middagslur

Barnet sover ikke til middag i børnehaven.

Sygdom

I må meget gerne informere os om jeres barn er syg eller holder en fridag. Skulle barnet blive syg i løbet af dagen, ringer vi til jer. Har barnet fået ordineret noget medicin, som det er vigtigt at barnet får, mens det er i børnehave, gør vi det gerne. Barnets navn og dosering af medicinen skal tydeligt fremgå af etiketten. Husk at informere os om det.

Glemt tøj

Glemt tøj bliver lagt i en kasse, så spørg hvis der er tøj, I ikke kan finde.

Arrangementer

Der afholdes hvert år sommerafslutning (sidste onsdag inden sommerferien). Derudover er børn og forældre velkomne til at deltage i familiegudstjenester om søndagen i forbindelse med Lucia og fastelavn, hvor vi bl.a. synger og slår katten af tønden.

Fødselsdage

Når jeres barn har fødselsdag, synger vi fødselsdagssange. Hvis I ønsker at komme med kage eller andet, er I velkommen til det.

Ferie

Vi følger den franske ferieplan og holder således lukket i ferierne.

Kartotekskort

Ved indskrivning skal I oplyse relevante adresser og telefonnumre, samt vigtige oplysninger om barnet. Husk at meddele os, hvis I flytter eller skifter telefonnumre. Det er vigtigt, at vi kan få fat på jer, hvis jeres barn får det dårligt, eller hvis der sker noget andet med barnet.

Forsikring

I bedes medbringe en kopi af barnets forsikring ved opstart.

Betaling og økonomi

Heldagsbørn koster 1050€ for et år. Der betales i starten af skoleåret. Prisen for en heldagsordning er 850€  for henholdsvis andet og tredje barn. 

Halvdagsbørn (klokken 9-14 eller 12-18) koster 850€ for et år og kan ligeledes betales i starten af skoleåret. Prisen er 600€ for et år for henholdsvis andet og tredje barn. 

Lederen af onsdagsbørnehaven er ansat af Frederikskirkens kirkeråd. Økonomisk er børnehaven uden støtte fra kirken, men skal hvile i sig selv. Forældreindbetalingerne går til løn, materialeindkøb og nyanskaffelser af legetøj.

Forsinkelse og afbud

Det er vigtigt, at du og dit barn gør opmærksom på, at barnet er kommet om morgenen. Ligeledes er det vigtigt, at du og dit barn siger farvel til personalet om eftermiddagen. Er der andre end mor og far, der henter barnet, skal vi have det at vide. Ved afbud eller forsinket fremmøde på dagen ser vi gerne, at du kontakter vores børnehaveleder enten per mail eller telefon. Onsdagsbørnehaven lukker kl 18 så det er meget vigtigt at barnet bliver hentet kl 18.00 senest. 

Indskrivning

Indskrivning sker ved at udfylde den elektroniske formular via hjemmesiden og vores betalingsskema.   Det er muligt at betale med dankort i kirken eller via overførsel direkte til kirkens konto. Kontoplysninger finder du på siden her. Vælger du at overføre, er det vigtigt, at du husker at skrive barnets navn samt hvem overførslen er fra. Det gør det lettere for os at finde din indbetaling i vores system.  

Sidst, men ikke mindst...

For at styrke samarbejdet mellem jer og personalet, er det vigtigt med en god og åben dialog... også om de ting der kan være svære at tale om. Det er vigtigt, at personalet får besked om ting, der sker i barnets liv, som kan have betydning for barnets trivsel.

   Næste børnearrangement