Dansk au pair i Frankrig

Hvis dine intentioner er at lære fransk og få et dybdegående indblik i den franske kultur, er den bedste, billigste og sikreste måde, uden sammenligning, gennem et au pair-ophold.

Men inden du beslutter dig for at komme til Paris som au pair, er der en række overvejelser, du bør gøre dig og spørgsmål, du bør stille dig selv. For eksempel: Er det vigtigt for mig at tale fransk med børnene og familien hver dag? Vil jeg bo midt inde i Paris, eller vil jeg trives bedst i en forstad? Hvor lang transporttid vil jeg max. have til mine venner eller min sprogskole? Vil jeg helst bo på et værelse i familiens hus eller trives jeg bedst med at have min egen lille lejlighed? 

Frederikskirken har i mange år varetaget formidlingen mellem danske au pairs og franske familier, og vi har derfor stor erfaring med, hvilke ting, man skal være opmærksom på, hvilke udfordringer, der især viser sig og hvad man skal/ikke skal gøre.

For at hjælpe dig bedst muligt og forberede dig på et eventuelt kommende ophold som au pair i Paris, har vi på disse sider samlet en række praktiske oplysninger og informationer, som kan gøre dig klogere på tilværelsen som au pair i Paris.

God fornøjelse!

Følg os