Dansk studievejledning i Paris

Planlægger du at søge ind på en uddannelse i Danmark efter dit ophold i Paris? Hvis ja, så kom til studievejledningsdag i Frederikskirken i februar.

Første lørdag i febraur hvert år afholder Den Danske Kirke i Paris studievejledningsdag for alle danske unge, der overvejer at starte på en videregående uddannelse i Danmark den kommende sommer. 

Studievejledningensdagen begynder med et oplæg fra en studievejleder fra Studievalg København. Her fortælles om ansøgningsproceduren til de videregående uddannelser, og du kan stille generelle spørgsmål til den koordinerede tilmelding (KOT), eksempelvis til hvordan du udfylder den elektroniske ansøgningsblanket og lignende. Efter frokost er der mulighed for at få individuel vejledning om den eller de uddannelser, som du er særligt interesseret i.

Arrangementet inkl. frokost koster 10 € pr. person.

Tilmelding sker pr. mail til ungkontor@frederikskirkenparis.sk. For at tilmelde dig skal du i mailen oplyse dit navn, telefonnummer og navnet på studiet/studierne du gerne vil høre om. Tilmelding er obligatorisk for at kunne deltage. Betalingen klarer vi på selve dagen. 

Studier i Frankrig

Læs mere om studierne i Frankrig på Ambassadens hjemmeside.

CAMPUS FRANCE indeholder også mange råd i forbindelse med studier i Frankrig - lige fra sygesikring, bolig og til budgetforslag.